Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Δυο υποψηφιότητες που αρχίζουν να ¨¨βαλτώνουν ¨

 


 

Εξι μήνες και κάτι έμειναν για τους υποψηφίους δημάρχους για να περάσουν την πόρτα του πρωτοδικείου και να επισημοποιήσουν την υποψηφιότητα τους. Μέχρι τότε έχουμε μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος και πρόθεσης .Στον δήμο Σερρών οι δύο εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι η κ Μητλιάγκα και ο  κ Τσιμερικας ( δυο και ένα μήνα αντίστοιχα ) από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους .Δείχνουν να έχουν ¨¨βαλτώσει ¨¨ .

Η κ Μητλιάγκα πέραν του δελτίου τύπου δεν έχει ανακοινώσει ακομη ούτε όνομα ούτε λογότυπο παράταξης . Για υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους δεν γίνεται συζήτηση .Μέχρι στιγμής οι τηλεοπτικές της παρουσίες συνδυάζονται με τις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής .Και στοχεύουν να αναδείξουν  οτι η υποψήφια δήμαρχος καταψήφισε σε μια προσπάθεια να αμβλύνει οτι στα προηγουμενα τρια χρόνια ψήφισε το 99% και κατι των αποφάσεων .

Ο κ Τσιμερικας πέραν της συνέντευξης τύπου και μιας συνέντευξης στο ΡΑΔΙΟ Ε 103  παραμένει αόρατος .Η κλεψύδρα και για τους δύο μετρά αντίστροφα και θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση που είναι η ανακοίνωση υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια τους . Διότι ο ψίθυρος οτι  οι υποψηφιότητες τους δεν ¨¨περπατάνε ¨¨ έχει αρχίσει να διαχέεται πάνω από την αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ .

1 σχόλιο:

  1. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να ενταχθούνε και αυτοί στη συμμαχία Σερραίων κάτω από την σκέπη του κ. Χρυσάφη. Για το καλό της πόλης μας. Για το καλό όλων μας. Δε χρειάζεται να υπάρχει πολυφωνία γιατί στο τέλος γίνεται απλά φασαρία. Ο κ Χρυσάφης ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Τον πιστεύουμε όλοι!

    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.