Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Στην γραμμή Τάτσιου ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης ???

 


 

 Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς η αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ στον δήμο Σιντικής .Ήδη τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι (Δομουχτσίδης, Τάτσιος ,Παναγιωτιδης ) έχουν ξεκινήσει και την ανακοίνωση υποψηφίων και τις μαζώξεις . Όλα προϊδεάζουν οτι η μάχη θα είναι σκληρή και πιθανόν να έχουμε και χτυπήματα κάτω από τη μέση  .

Χθες λοιπόν ο κ Ιωσήφ Παναγιωτιδης πραγματοποίησε εκδήλωση στο Χαρωπο . Διαβάζοντας το σχετικό δελτίο τύπου μένω στον τίτλο όπου ξεχωρίζει η φράση << για να φέρουμε την αλλαγή >>

Και εκει σταματώ γιατι κάπου το άκουσα κάπου το ξαναδιαβασα το σύνθημα .Ο σμπίρος που τα παρακολουθεί πιο στενά τα πράγματα . Μου έλυσε την απορία , αφού μου είπε  οτι  το ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα  του υποψηφιου δημάρχου κ Τάτσιου .

Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε . Μάλιστα όλα τα δελτια τύπου της παράταξης Τάτσιου κλείνουν με αυτην την φράση .

Τώρα  για ποιο λόγο και ο κ Παναγιωτίδης το υιοθέτησε άγνωστο , αβλεψία ?? προσπάθεια οικειοποίησης  ?? δεν το πιστεύουμε .

Ταύτιση απόψεων  με τον κ Τάτσιο ???   Ο χρόνος θα δείξει και πιθανόν η κάλπη της Β Κυριακής  

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.