Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Στήριξε την πρόεδρο ο ΠΟΛΙΤΗΣ

 


 

 

Τα όσα έλαβαν χώρα στον απόηχο της ματαίωσης  της συναυλίας του F.Y σχολίασε ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος στην παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Ο ΠΟΛΙΤΗΣ υποστήριξε την πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ ( η οποία δέχθηκε όλα τα πυρά ) χαρακτηρίζοντας της εύκολο θύμα .Ενώ πηγαίνοντας και ένα βήμα παραπέρα ( ο Θόδωρος Ελιογλου ) είδε ( πίσω από την κριτική )  και παιχνίδια για την επόμενη μέρα .Καθώς όπως σημείωσε πολλοί είναι αυτοί που εποφθαλμιούν την θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΣ .

Θα συμφωνήσουμε αγαπητέ Θόδωρε αλλά όπως είπε και εσυ  η κ Παλάζη δίνει δικαιώματα. Αφού αυτή η  ( με επιμέλεια ) υπερεκθεση της στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Είναι αποδεδειγμένο διαχρονικά οτι δεν ωφελούν κανέναν

2 σχόλια:

  1. Και η Πρόεδρος στηρίζει τον Θόδωρε τόσες αναθέσεις πήραν τα Χρυσοώραφα. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ στις Σέρρες και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Είναι πράγματι ογκόλιθος της δημοσιογραφιας και δεν εννοώ λόγω βάρους. Είμαστε πράγματι τυχεροί στις Σέρρες που έχουμε την τιμή και την χαρά να απολαμβάνουμε τις βαθυστοχαστες αναλύσεις από τόσο μορφωμένους και ειδικούς στην ενημέρωση δημοσιογράφους. Είναι ευλογία! Σε ευχαριστώ Θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.