Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πανσερραικος : Διπλό για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας

 


 

 Με μόνο στόχο το τρίποντο που θα του επιτρέψει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του ο Πανσερραικος αγωνίζεται  το Σάββατο 28/01(13:45) στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία, με τον ΠΑΟΚ Β’

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας και υπό βροχή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 . Με τον προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη, να ανακοινώνει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Παπάζογλου, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα.

Εκτός αποστολής είναι οι Σαίντ, Αλί Μπαμπά, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητρίου, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, Κόντσι, Μασάι, Παπακωνσταντίνου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.