Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Οι άνανδροι .... ¨¨ επαναστάτες του γλυκού νερού ¨¨

 


 

 
Με ανακοίνωση της η Σερραϊκή γαλάζια πολυκατοικία .Καταδικάζει την επίθεση με μπογιές και αναγραφή συνθημάτων στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος Θόδωρος Καμπούρης 

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ένα πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της πόλης και του νομού έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 3/1/2023. Θρασύδειλοι τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών κ Θόδωρος  Καμπούρης .

Τυφλωμένοι από το μίσος τους , όμως δεν σταμάτησαν εκεί  , θύματα της ¨΄ δήθεν ακτιβιστικής επαναστατικής τους δράσης ¨¨  ήταν και  οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στων οποίων τα ΙΧ αυτοκίνητα προκάλεσαν φθορές ( ρίχνοντας μπογιές και λάδια μηχανής ).


Αν και 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα . Η πόλη μας δεν έμεινε αλώβητη  από τον ανεμιστήρα της λάσπης , της πολιτικής όξυνσης και της αναζωπύρωσης των πολιτικών παθών .

  Που ενόψει εκλογών έχουν στήσει κάποιοι .Οι οποίοι ενδεδυμένοι με τον χιτώνα του ¨¨ αυτοδιοριζoμενου αδέκαστου κριτή ¨¨ των πολιτικών τους  αντιπάλων. Έχουν υψώσει την ρομφαία της εκδίκησης και της τιμωρίας όσων δεν ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί τους .


Μπορούν να αισθάνονται ¨¨περήφανοι ¨¨ καθώς το  έργο τους βρίσκει μιμητές σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας . 


Καταδικάζουμε  την φασιστική δράση των άγνωστων ιδεολογικών  τραμπούκων  .Των επαναστατών του γλυκού νερού


Απαιτώντας ( προς χάρη της δημοκρατίας ) αυτό να πράξουν άπαντες και ειδικά αυτοί που κατά καιρούς με την σιωπή τους ή και με τις πράξεις τους τους επιβραβεύουν


Στο κράτος δικαίου για το οποίο εμείς αγωνιζόμαστε χωράνε όλοι . Σε αυτό που εκείνοι ¨¨ονειρεύονται να στήσουν¨¨   εμείς έχουμε θέση ???

                                                  
                                     O Πρόεδρος   της  ΔΕΕΠ Σερρών
                                                     Θόδωρος Καμπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.