Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Απόλλων Παραλιμνίου : Στην Κρήτη για την πρόκριση

 


 

 

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του δίνει σήμερα ο Απόλλων Παραλιμνίου .Ο οποίος αγωνίζεται στην Κρήτη κόντρα στον Άγιο Νικόλαο στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου που οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 .Όποιος πάρει την πρόκριση περνά στους οχτώ του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία .Οι γηπεδούχοι στο διάστημα που μεσολάβησε του πρώτου αγώνα έχουν αλλάξει προπονητή και στον πάγκο τους βρίσκεται ο Γιώργος Κουτσης ο οποίος 

 στις δηλώσεις του στη σελίδα του ΑΟΑΝ για το παιχνίδι είπε :

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει ιστορική σημασία για την ομάδα μας, καθώς της δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Το κίνητρο είναι πάρα πολύ μεγάλο σε ότι αφορά τους παίκτες, οι οποίοι θα προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να καρπωθούμε στο τέλος την επιτυχία την οποία φιλοδοξούμε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.