Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Η Βαρβάρα Μητλιαγκα περί ανωνύμων και ανυπόγραφων δημοσιευμάτων

 


  

 

 

 

 

 Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ Μητλιάγκα σχολιάζει τα ανώνυμα δημοσιεύματα σε δήθεν ειδησεογραφικά sites και blogs,Οπως αναφέρει 

 

 Σε οτι μας αφορά .

Οτιδήποτε γράφουμε έχει να κάνει με την κριτική μας ( σωστή η λανθασμένη αυτό το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν ) στα πεπραγμένα των προσώπων σε ότι αφορά την πολιτική τους δράση .Ουδέποτε κάναμε κρίση ή γράψαμε κάτι που να αφορά την προσωπική τους ζωή ή την επαγγελματική τους δράση . Σεβόμαστε και εκτιμούμε τόσο την προσωπική όσο και επαγγελματική πορεία όλων .Πάντα γράφουμε για τον/την πολιτικό και όχι το φυσικο πρόσωπο

Σε οτι αφορά τις όποιες αναρτήσεις μας σχετικά με την υποψηφιότητα της κ Μητλιαγκα για τον δήμο Σερρών .Νομίζουμε οτι ο πολιτικός θα πρέπει να δέχεται την κριτική .Ειδικά όταν τα γεγονότα έχουν επιβεβαιώσει τα όσα γράψαμε 

Γιατι με στελέχη του τοπικου Σύριζα συναντήθηκε η κ Μητλιαγκα 

Ενώ γνωρίζει και η ίδια ότι ξενίζει πολλούς δημότες .Αυτή η κατάσταση εντός της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ  με τον Στέφανο Φωτιαδη επικεφαλής και απερχόμενο και την ίδια υποψήφια δήμαρχο .

Η ίδια ήταν που προ τριμήνου ανακοίνωσε σε τηλεοπτικές συνεντευξεις οτι θα είναι υποψήφια βουλευτής .Λέγοντας μάλιστα οτι μόλις ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια θα παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος και μετά από ένα μήνα .Η ίδια ακύρωσε την βουλευτική της υποψηφιότητα.Λέγοντας οτι θα ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση  .

Θα συμφωνήσουμε με την άποψη της << Επιτέλους ν’ αλλάξουμε τις νοοτροπίες του παρελθόντος που κρατούν την τοπική μας κοινωνία πίσω!>>

Μονο που για να πάει ο τόπος μπροστά εξαρτάται από αυτούς που τον διοικούν  

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ  

Προσοχή στα ανώνυμα και ανυπόγραφα δημοσιεύματα σε δήθεν ειδησεογραφικά sites και blogs, που φιλοξενούν καθημερινά «δήθεν» ειδήσεις, κουτσομπολιά και ανώνυμα σχόλια, «βαθειές» ανυπόγραφες πολιτικές αναλύσεις και εκτιμήσεις, τα οποία σπανίως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ανθίζουν στις μέρες μας και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο, γιατί προφανώς κάποιοι τα χρησιμοποιούν προς όφελός τους (με το αζημίωτο πάντα), εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα που προσφέρει το internet στον καθένα, με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να διασπείρουν αναλήθειες και ανακρίβειες, και να διαβάλουν πρόσωπα.

 Κρατείστε μικρό καλάθι για όσα γράφονται ανώνυμα. Η σωστή ειδησεογραφία έχει ονοματεπώνυμο, ελέγχει πηγές, διασταυρώνει και ερευνά. Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο. 

Τα κουτσομπολιά δεν είναι ειδήσεις! Επιτέλους ν’ αλλάξουμε τις νοοτροπίες του παρελθόντος που κρατούν την τοπική μας κοινωνία πίσω! Η σωστή και έντιμη ειδησεογραφία είναι θεματοφύλακας της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.