Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Μάχη ψήφο με ψήφο για την πρωτια

 


 

 Και περιφερειακές εκλογές έχουμε το 2023,για το ποιος θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν θέλει και ρώτημα. Αφού ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να κάνει περίπατο .Σε οτι αφορά την ΠΕ Σερρών όμως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της πρωτιάς στην παράταξη του περιφερειάρχη .

Με τα σημερινά δεδομένα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Μαλλιαρας ( και 3ος σε σταυρούς το 2019 ) δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές .Οπότε η μάχη θα δοθει μεταξύ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του Δημήτρη Καριπιδη .Ας θυμηθούμε τα συγκεντρωτικά και τα αποτελέσματα ανα δήμο .

 Η μάχη κρίθηκε κατά πολύ στον δήμο Σερρών όπου ο κ Σπυρόπουλος ήταν μπροστά από τον κ Καριπίδη  2.000 ψήφοι  .Και παρότι ο κ Καριπίδης υπερισχυσε του αντιπεριφερειάρχη στους 5 από τους 7 δήμους ήταν 2ος

 

Οι αριθμοί μας προδιαθέτουν για μια μάχη ψήφο με ψήφο 


 

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η ανάλυση σας. Αυτό που ξεχάσατε να πείτε είναι ποιοι ήταν αυτοί που στηριζαν τον Σπυρόπουλο το 2019 κ ποιος τον Καριπίδη. Γιατί δεν πιστεύουμε να ναι το ίδιο να χεις απ τη μία μεριά τον Καραμανλή, τον Μεγκλα, το κόμμα στις Σερρες, τα καναλια, τις εφημερίδες, τα σαιτ κ απ την άλλη μόνο την οικογένεια κ τους φίλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;
    Τι επαγγέλεται ο μικρός; Έχει δουλέψει ποτέ;
    Ας βγει 3ος 4ος και βλέπουμε ανύπαρκτος μόνο για Παναιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.