Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ο Κώστας Δινάκης διέψευσε τον Γιώργο Καδη

 





Στο ΔΙΚΤΥΟ φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος του δήμου Σερρών Κώστας Δινάκης ο οποίος ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο αποχωρήσας από την Συμμαχία Σερραίων κ Γιώργος Καδης. Ο οποίος σε συνέντευξη του στην Μαρία Ναβαλη είχε κάνει λόγο για προβλήματα που υπάρχουν εντός της παράταξης αναφέροντας οτι κάποια στιγμή υπήρχε θέμα διαγραφής του κ Δινάκη . Ο κ Δινάκης απαντώντας ανέφερε οτι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ζήτημα. Σημειώνοντας οτι αν είχε την παραμικρή υποψία θα αποχωρούσε και δεν θα περίμενε να τον διαγράψουν. Τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι ακολουθεί την συμβουλή του του πατέρα του να μένει μόνο εκεί που τον θέλουν. Κλείνοντας ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί εντός της Συμμαχίας Σερραίων εκφράζοντας την βεβαιότητα για την νίκη της παράταξης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές

3 σχόλια:

  1. Δινακης Κώστας :
    Είναι αυτός που είχε δηλώσει, ότι η δημοτική αρχή μέσω της δημοτικής αστυνομίας αποφεύγει να δίνει κλησεις στους παραβάτες δημότες, όπως αποφεύγει ο διάολος το λιβάνι! "Μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία" σε μια λαικιστικη δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα και ψεύδεσαι και δεν τρως. Εσύ ο ίδιος είσαι χολωμένος με την υποβάθμιση και μουρμουράς και βάζει λυτούς και δεμένους να επανέρθεις προεκλογικά με δόξα και τιμή σε θέση κομβική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρυσαφης Αλέξανδρος είναι ο καλύτερος Δήμαρχος στην ιστορία των Σερρών. Γιαυτό και τρώει πόλεμο από άτομα που ήταν πάντα στην διαφθορά και παρασιτηκοι. Δείτε ποιοι τον κάνουν πόλεμο και θα καταλάβετε πολλά... Ψηφοφόρος του Φωτιάδη ήμουν και τώρα θα ψηφήσω την Συμμαχία Σερραίων. Την παράταξη που έφτιαξε το χάλι στην κοιλάδα που με την πρώτη βροχή γινότανε η πόλη ξέρουμε τη, τον δήμαρχο που ότι ζητήσαμε στα χωριά έγινε, τον δήμαρχο που ξεκίνησε ασφαλτοστρωσεις που ξεκίνησε σε κάθε γειτονιά και χωριό παιδική χαρά,τον δήμαρχο που διορθώνει τα πλακόστρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.