Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ολόκληρη την αποζημίωση κ βουλευτά ????


 
 
 
 
 
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σερραίος βουλευτής του Σύριζα κ Λευτέρης Αβραμάκης μας ενημερώνει για την απόφαση του προέδρου του κόμματος κ Τσιπρα .Να απέχουν οι βουλευτές από τις ψηφοφορίες .Δεν γνωρίζω βέβαια αν οι βουλευτές αφού θα απέχουν από μέρος των καθηκόντων για τα οποία λαμβάνουν την μηνιαία αποζημίωση από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Θα ζητήσουν να υπάρξει και η περικοπή που αναλογεί. Ή θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη αποζημίωση παρα αυτη την ακτιβίστικη απεργία .Διότι ο βουλευτής ως παλιός συνδικαλιστής γνωρίζει οτι ο εργαζόμενος που απεργεί έχει και τις ανάλογες περικοπές στις αποδοχές του
 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΒΡΑΜΑΚΗ  
 
 
 
 
Η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση του Προέδρου συν.Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος δεν θα συμμετέχει από εδώ και στο εξής στις ψηφοφορίες στη Βουλή.
Η Κ.Ο Θα απέχει από όλες τις ψηφοφορίες και στην Ολομέλεια και στις επιτροπές.
Εξαίρεση αποτελεί μόνο η ενδεχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία για τα μέλη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.
Η κυβερνηση της ΝΔ και προσωπικά ο κ.Μητσοτάκης μετά τη δημοσιοποίηση των ευρυμάτων και των πορισμάτων της έρευνας της ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και της στρατιωτικής ηγεσιας του τόπου, και την άρνησή της να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσε η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι υπεύθυνη και υπόλογη απέναντι στη Βουλή και το λαό, η άμεση διάλυση της βουλής και η προκήρυξη εκλογών είναι μονοδρομος για τον κ.Μητσοτάκη. Εμείς δεν θα νομιμοποιήσουμε την εκτροπή. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ο λαός θα δώσει δημοκρατική διέξοδο με τη ψήφο του στις εκλογές που έρχονται!

 

2 σχόλια:

  1. Ναι ρε, θα την παίρνει.
    Τουλάχιστον δεν θα παίρνει μίζες.
    Και ξέρω ότι θα την θάψετε την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρες αν την πήραν οι άλλοι. Τότε θα μπορείς να ρωτάς. Αλλιώς αυτοχαρακτηρίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.