Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Χριστουγεννιάτικη μάζωξη των “Πελαργών” στο Cityzen


 

 

Χριστουγεννιάτικες συναντήσεις των “Πελαργών” σε Σέρρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, ταυτόχρονα στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Ξάνθη.

Oι φίλοι της Επίσημης Αγαπημένης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ “Oι Πελαργοί” όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων συναντήθηκαν και διασκέδασαν ανταλλάσσοντας ευχές για ένα ευτυχισμένο 2023.

Στις Σέρρες το κλίμα ήταν εορταστικό με παλιότερους και νέους Πελαργούς να γίνονται μια παρέα στην ζεστή ατμόσφαιρα του Cityzen! Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Βέρρος, ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και πάντα επιτυχίες στην αγαπημένη μας εθνική ομάδα!

Τον λόγο πήρε και ο πρώην Πρόεδρος Θάνος Μηλούσης που εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όμορφο κλίμα και έδωσε τις δικές του ευχές για τις μέρες που έρχονται.

Φωτογραφικό υλικό από τις συγκεντρώσεις:

Στις Σέρρες, στο Cityzen.

https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.