Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Η απορια της ημέρας : Πως τους πετσόκοψες έτσι Ελένη-Μωραϊτη ????

 


 

Τον δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα φιλοξένησε στην εκπομπή της στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ η  Ελένη-Μωραϊτη . Ο δήμαρχος μίλησε για τα έργα ύψους 18 εκατ ευρώ που υλοποιήσε ή υλοποιεί ο δήμος ( δημοτικό σχολείο , βρεφονηπιακός , αρδευτικό , βιολογικός) .Όπως και με ποια κριτήρια επέλεξε τους ειδικούς συνεργάτες του . Και από κει και μετά έπιασε δουλειά η δημοσιογράφος η οποία δεν χαρίστηκε στους υπολοίπους Σερραίους δημάρχους. Καθώς αναρωτήθηκε πως γίνεται ένας μικρός δήμος ( όπως του Εμμανουήλ Παππα ) καταφέρνει να απορροφά τόσα χρήματα και οι υπόλοιποι  δεν τα καταφέρνουν. Βρέχει χρήματα και κάποιοι κρατάνε ομπρέλα αναρωτήθηκε η κ Μωραιτη.

Ενώ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο δήμαρχος για την επιλογή των ειδικών συνεργατών. Η δημοσιογράφος έριξε το δεύτερο καρφί λέγοντας απευθυνόμενη στον κ Νότα. Εσείς δήμαρχε επιλέγεται τους συνεργάτες με κριτήριο το τι θέλετε να υλοποιήσετε. Οχι σαν κάποιους άλλους που επιλέγουν μεταξύ φίλων γνωστών και ημετέρων 

Πως τους πετσόκοψες έτσι Ελένη ??/ Που λεει και ο Γιώργος Γιαννοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.