Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Οι πιθανές ημερομηνίες για εκλογές στα «πηγαδάκια» των βουλευτών της ΝΔ


 

 

Η τελική ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών και η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής, απασχολεί και τους βουλευτές που φαίνεται να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις περιμένοντας τον πρωθυπουργό να πάρει τις αποφάσεις στο… βουνό.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι σε πηγαδάκι με βουλευτές, παρόντος του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, κατέθεταν τις προβλέψεις τους, με τον υπουργό να μιλά τελευταίος και κατόπιν πίεσης.

Ο Βορίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρεί ως πιθανό χρόνο διάλυσης της Βουλής τον Μάρτιο, άρα οι εκλογές θα γίνουν αρχές Απριλίου.

Οι βουλευτές, πάντως, παραμένουν διχασμένοι. Οι περισσότεροι λένε ότι οι εκλογές πρέπει να προκηρυχθούν μετά τις γιορτές και οι κάλπες να στηθούν τον Φεβρουάριο. Οι υπόλοιποι πιστεύουν  πως ο καλύτερος χρόνος είναι πριν από το Πάσχα, ενώ είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι  καλύτερη ημερομηνία τον… Μάιο και την εξάντληση της θητείας.

 http://15minutes.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.