Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιος θα λύσει τις απορίες του δημάρχου ???

 


 

 Στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσακης ο οποίος μίλησε για το πλάνο ανάπτυξης της λίμνης Κερκίνης  .Μάλιστα ο δήμαρχος το πήγε και πιο παραπέρα καθώς αναρωτήθηκε πόσοι Σερραιοι γνωρίζουν οτι στο Καλοκαστρο υπάρχει Συμμαχικό στρατόπεδο ή αν γνωρίζουν οτι στο Παλαιοκαστρο υπάρχει πηγή που χρονολογείται από την εποχή του Βυζαντίου σημειώνοντας οτι υπάρχουν πολλές ομορφιές που οι Σερραίοι αγνοούν. Εμείς θα συμπληρώσουμε   τον δήμαρχο και να του θυμίσουμε οτι στον δήμο κάπου στο Μελενικιτσι υπάρχει και ένα πάρκο φυσικής ιστορίας .Όπως επίσης και οτι το λιμανάκι του Λιθοτόπου χρειάζονται παρεμβάσεις .


Τώρα το γιατι οι Σερραιοι δεν θα τα γνωρίζουν .Μάλλον θα φταίνε οι ίδιοι που δεν παίρνουν σβάρνα τα χωριά του δήμου για να αναζητήσουν τα αξιοθέατα που υπάρχουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.