Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΕΣΕΡ : Με παρέμβαση Καραμανλη εξασφάλιση επιπλέον πόρων για το πρόγραμμα LEADER


Με την παρούσα επιστολή, ως πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ, εκπροσωπώντας τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και τον υπηρεσιακό της πυρήνα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Κώστα Καραμανλή, για την καθοριστική του συμβολή στην κατανομή επιπλέον πόρων ύψους 2,5 εκ ευρώ στο τοπικό πρόγραμμα LEADER.

Πριν από ένα μήνα περίπου, σε συνάντηση μου με τον υπουργό κύριο Κώστα Καραμανλή, του έθεσα το αίτημα της ΑΝΕΣΕΡ, για την ανάγκη κατανομής επιπλέον πιστώσεων, προκειμένου να ανταποκριθούμε στο επενδυτικό ενδιαφέρον, που εκδηλώνεται στην περιοχή μας, πάρα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Μόλις σήμερα, μου γνωστοποιήθηκε το έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με το οποίο ικανοποιείται πλήρως το αίτημα μας.

Η σημερινή εξέλιξη, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, ότι η σκληρή δουλειά και το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργού μας, δημιουργούν συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την διευθύντρια και τους υπηρεσιακούς της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ, που με υπευθυνότητα και ζήλο, καθιστούν την εταιρεία μας, έναν φορέα που διακρίνεται στην διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κυρίως εξελίσσεται σε ένα χρήσιμο εργαλείο, στα χέρια των ΟΤΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.