Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Καραμανλής :Αποδεικνύεται η Συνέπεια λόγων μας και έργων


 
 
 
Με αφορμη την προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για την ανέγερση ή την ανακατασκευή των δικαστικών Μεγάρων στην Κεντρική Ελλάδα ο υπουργός υποδομών και μεταφορών κ Κώστας Καραμανλής ΔΗΛΩΣΕ :  
Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η συνέπεια λόγων και έργων, που χαρακτηρίζει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών την τελευταία τριετία.
▪️Χωρίς ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις, αλλά με μοναδικό γνώμονα την, όσο το δυνατό, ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών και την ικανοποίηση των -εύλογων και δίκαιων- αιτημάτων των πολιτών, προχωράμε στην προκήρυξη του διαγωνισμού.
📍Τέσσερεις πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας, θα αποκτήσουν είτε καινούργια Δικαστικά Μέγαρα, είτε νέες και σύγχρονες, φιλοπεριβαλλοντικές επεκτάσεις στα ήδη υπάρχοντα.
🎯Έτσι, δεν προχωράμε σε μια απλή αναβάθμιση κτιρίων, αλλά στην αναβάθμιση πόλεων και περιοχών, δημιουργώντας υποδομές μακράς πνοής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.