Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Πανσερραικος : Μόνο νίκη με τον Ηρακλή που ¨¨γκρινιάζει ¨¨ προκαταβολικά για την διαιτησία


 

 

 

Τον Ηρακλή υποδέχεται ο Πανσερραικος σήμερα  Σάββατο 19/11/2022 και ώρα 13:45, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Οι κόκκινοι με καλή ψυχολογία μετά την νίκη στην Αριδαια θα κυνηγήσουν το τρίποντο αφού οι φετινοί στόχοι είναι υψηλοί και δεν επιτρέπεται 2ο στραβοπάτημα εντός μετά την ισοπαλία με Θεσπρωτο . Στο αγωνιστικό κομμάτι

 Η ομάδα συνεχίζει να έχει τις ίδιες απουσίες, καθώς οι Οικονόμου, Νάτσος, Παπάζογλου, Καραμπέρης, Τσαγκαλίδης, παραμένουν εκτός αγωνιστικών πλάνων για την ώρα, ενώ ο Κόντσι επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να επανενταχθεί σιγά-σιγά στην ομάδα.Απών για ακόμη έναν αγώνα θα είναι και ο Βίκτορ Στίνα, που απουσιάζει για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μολδαβίας.

H αποστολή.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Λιούμης, Παπαβασιλείου. Μυστακίδης, Σαϊντ.

 

Ο Ηρακλης που έρχεται με στόχο το θετικο αποτέλεσμα φρόντισε να δυναμιτίσει το κλίμα βγάζοντας ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για τον διαιτητη που θα διευθύνει το παιχνίδι

 Ο Ηρακλής «βράζει» με τον ορισμό του Μελτζανίδη στο ματς με τον Πανσερραϊκό και ζητά την αντικατάστασή του από την ΚΕΔ.

 

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ αμέσως μετά τον ορισμό του Διαιτητή κ. Μελτζανίδη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Προς μεγάλη μας έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε ότι στους ορισμούς διαιτητών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό ορίσθηκε εκ νέου ο κ. Μελτζανίδης ο οποίος είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της ομάδας μας την πρώτη αγωνιστική με την Π.Α.Ε. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.