Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον Σύλλογο “Γεωργάκης Ολύμπιος” (βίντεο)


Παρουσία βουλευτών, αιρετών και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της πολιτιστικής χρονιάς,  στον Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών, “Γεωργάκης Ολύμπιος”.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στεργιαννή Βέρρου, μίλησε για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη του “Γ.Ολύμπιου” αλλά και σε όλους του πολιτιστικούς συλλόγους των Σερρών.

 

Το “παρών” στον αγιασμό έδωσαν οι Βουλευτές των Σερρών Φ.Αραμπατζή, Τ.Χατζηβασιλείου, Θ.Λεονταρίδης, Λ.Αβραμάκης και Κ.Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π.Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλ.Χρυσάφης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρ.Παλάζη – Τσοχατζίδη, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

 

https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.