Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Πανσερραικος : Ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ για την U15


Για την 4η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League K15, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας υπερπροσπάθεια, κόντρα μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, στα τμήματα υποδομής, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας όμως να κερδίζουν σημαντικές εμπειρίες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι “κόκκινοι” κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν για ακόμη μία φορά μία ομάδα με μεγαλύτερο μ.ο ηλικίας και διαφορά σε δύναμη και ταχύτητα και παρότι πάλεψαν αξιοπρεπώς και στάθηκαν αρκετά καλά, λύγισαν. Αυτά βέβαια είναι και τα διδάγματα από τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε στο 10΄ και στο 30΄ με τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Κατιάκου, ενώ η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 24΄ με τον Κίρδα. Στο 37΄ Ο Τασιούλας με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 54΄ ο Μπέρδος με κεφαλιά το τελικό 2-0.

*Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άρη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Κ15(Σάκης Αναστασιάδης-Άγγελος Κούτλας): Κατιάκος, Γκουντενούδης(65΄ Σαρακατσάνης), Σιώπης(70΄ Παπίκας), Κουκούτσης, Καμήλαλης, Κίρδας, Μπαντής, Kωνσταντινίδης(55΄ Πέτσας), Βασιλάκος, Φούρλιος, Σαββίδης(46΄ Ιακάρης)).

**Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.