Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κοίτα μα μαθαίνεις : Κλειστή μέχρι νεωτέρας σχολική μονάδα λόγω βλάβης στον καυστήρα


 
 
 
 
Από τα ωραία που λαμβάνουν χώρα στις Σέρρες ( γιατί είμαστε ωραίοι ) ,  κλειστό θα παραμείνει ( μέχρι νεωτέρας ) το Λύκειο Ροδολίβους γιατί υπάρχει πρόβλημα στον καυστήρα .Για όλο αυτό το διάστημα τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεεκπαίδευση . Και άντε χάλασε , πόσες μέρες απαιτούνται για να αποκατασταθεί η βλάβη ή να αντικατασταθεί ???
Όμως έλα που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Μελίτος ήταν γνωστό εδώ και ένα χρόνο οτι ο καυστήρας έχει πρόβλημα . Επομένως γιατί πέρασε το καλοκαίρι και ουδεις ασχολήθηκε να λύσει το θέμα .Το οποίο  ξαναήρθε στην επιφάνεια μόλις πήγαν να ανάψουν τον καυστήρα .
ΥΓ : Δεν θα δεχθούμε τα κακεντρεχή σχόλια οτι η λύση της αναστολής λειτουργίας της σχολικής μονάδος   ¨¨βολεύει ¨¨ , αφού μειώνει και το κόστος λειτουργίας , καθώς δεν θα καταναλωθεί πετρέλαιο 
Το σχόλιο του κ Μελίτου  
 
 
Ροδολιβος 23/11/2022.
Κλείνει το Λύκειο Ροδολιβους λόγω Βλαβης του καυστήρα και κατά συνέπεια της έλλειψης θέρμανσης.
Δεν νομίζω ότι το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει !!!!
Να γνωρίζεις εδω και ένα χρόνο ότι ενας καυστήρας σε σχολική μονάδα χρήζει άμεσης αντικατάστασης και να κωλυσιεργεί η διαδικασία που απαιτείται , με αποτέλεσμα να να μην μπορεί πλέον να λειτουργήσει ,να κλείνει το σχολείο και να λειτουργεί μέσω Τηλεεκπαίδευσης.
Γιατί να υποστούν τα παιδιά αυτήν την ταλαιπωρία ;;; Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για όλη αυτήν την τραγωδία ;;;;; Γιατί τα παιδιά που θα δώσουν σε λίγους μήνες πανελλαδικές εξετάσεις να υποστούν αυτές τις συνέπειας .
Δήμαρχε ξεπέρασες όλες τις κόκκινες γραμμές , οδηγείς τον τόπο στην καταστροφή με ολέθριες συνέπειες για τον τόπο . Πλέον δεν λειτουργούν ούτε τα αυτονόητα στο Δήμο . Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχετε την αίσθηση της κατάστασης που έχει περιέλθει ο Δήμος γενικότερα .
Αυτό όμως που έγινε σήμερα νομίζω ότι ξεπερνά κάθε προηγούμενο . Είναι ντροπή !!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.