Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής : Οργισμενη απάντηση - διαψευση απο τον Παναγιωτη Σαββίδη

 

 
 
 
 
Στον απόηχο των όσων κυκλοφορούν στην περιοχη της Σιντικής για το ποιος βρίσκεται πίσω από την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία για την Γιορτη Τσίπουρου στο Νέο Πετρίτσι . Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης ( που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σύμφωνα με τον ίδιο ) .Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την αγανάκτηση του και καλεί όσους ¨¨τον δείχνουν ¨¨ ως υπεύθυνο να ανακαλέσουν απειλώντας με μηνύσεις .
Η ανάρτηση του κ Σαββίδη  
 
Η πρόσφατη "Γιορτή Τσίπουρου" στο Ν.Πετρίτσι, συνοδεύτηκε από καταγγελία (όπως υποστηρίζουν τα μέλη του Συλλόγου Σταρτσοβιτών) που είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας και την επιβολή προστίμου για το κλείσιμο κεντρικών οδών του χωριού.
Τις τελευταίες μέρες "ορισμένοι" διακινούν πως ο "δημοσιογράφος" (δηλαδή εγώ) ήταν αυτός που ... τηλεφώνησε στο Α.Τ. Σιδηροκαστρου και προχώρησε στην καταγγελία.
👉Μάλιστα μια κυρία, που δεν γνωρίζω προσωπικά, σχολίασε σχετικά κάτω από ανάρτηση ενός νέου ανώνυμου προφίλ (γεμίσαμε ανώνυμα προφίλ σε αυτόν τον τόπο) αναπαράγοντας τις γελοίες φαιδρότητες. Φαιδρότητες που προέρχονται από συγκεκριμένους κύκλους, που διακρίνονται για την τοξικότητα τους.
Ζήτησα από την συγκεκριμένη κυρία να ανακαλέσει και να κατομομάσει ποιον δημοσιογράφο εννοεί, μια και δυο είναι οι Ν.Πετριτσιώτες δημοσιογράφοι. Η αφεντιά μου και ο καλός φίλος Costas Kantouris . Την ενημέρωσα επίσης πως εάν δεν το κάνει θα κινηθώ νομικά.
Με διάφορες δικαιολογίες το απέφυγε και απλά διέγραψε το σχόλιο της στο συγκεκριμένο προφίλ. Εννοείται πως δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι (ήδη ο δικηγόρος μου θα κινηθεί ανάλογα) και πως τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο από εδώ και πέρα.
👉Επιχείρησε επίσης να με συνδέσει με ανώνυμα προφίλ όταν άπαντες γνωρίζουν πως με χαρακτηρίζει το θάρρος της γνώμης και πως παλαιοτερα ήμουν διαχειριστής σελίδας στο facebook που καυτηρίαζα επώνυμα και δημόσια τα κακώς κείμενα στην περιοχή μας.
👉Η σιωπή μου δεν είναι αδυναμία, όπως την εκλαμβάνουν "ορισμένοι", αλλά αδιαφορία γιατί απλά έχω να ασχοληθώ με πολύ σοβαρότερα θέματα.
👉Όλα όμως έχουν ένα όριο.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ A.T. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 12:00 στις12:00τομεσημέρι το μεσημέρι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ <<ΛΑ‘ÎΛ›Ι™Α‘Σ>> ΣΕΡΡΩΝ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Παραδοσιακό πανηγύρι x ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΑ ΑΠΟ ΔΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ 1 Μου αρέσει! 1 σχόλιο Σχόλιο Ντίνα Τσουκαλά Μήπως ξέρετε και ποιος έκανε την καταγγελία;Γιατί ακούγεται το όνομα ενός δημοσιογράφου.Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι κρίμα για το χωριο. Μου αρέσει! Απάντηση 6入"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.