Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες – Ευχαριστίες από σχολικές μονάδες προς τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή

 


Με ευχαριστήριες επιστολές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Υπουργό υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή οι Διευθυντές σχολικών μονάδων των Σερρών για την ενίσχυση με υλικοτεχνική υποδομή.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για το 20 Νηπιαγωγείο Σερρών και για το Δημοτικό Σχολείο Νέου Σκοπού.

Ευχαριστήρια επιστολή 20ου Νηπιαγωγείου Σερρών: 
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Δια της επιστολής αυτής θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκριση σας, στο αίτημά μας για την αντικατάσταση και ενίσχυση του εξοπλισμού του 20ου νηπιαγωγείου Σερρών.
Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά σας και ευελπιστούμε και στο μέλλον στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας.

Ευχαριστήρια επιστολή Δημοτικού Σχολείου Νέου Σκοπού:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την καθοριστική μεσολάβησή σας προς την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας και την ταχύτατη παράδοση εξοπλιστικού υλικού στο σχολείο μας.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την ευγενική διαμεσολάβησή σας γίνατε αρωγός για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.