Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ένας υποψήφιος που πείθει οτι ξέρει τι θα κάνει αν εκλεγεί δήμαρχος


 

 

 

 

 Ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Έπαυλις στα Κάτω Πορροια η δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Τάτσιου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας που σκοπό είχε την μέτρηση του δείκτη ποιότητας ζωής που έλαβε χώρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον δήμο Σιντικής .Εκτός των αποτελεσμάτων και των συμπερασμάτων , ο υποψήφιος δήμαρχος θα παρουσιάσει και την δική του πρόταση για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων  .Καθώς και τα όσα σχεδιάζει να πράξει αν εκλεγεί προκείμενου να υπάρξει βελτίωση που έχουν εντοπιστεί μέσα από την έρευνα .

Αν μη τι άλλο να πούμε οτι στους 8 περίπου μήνες που ο κ Τάτσιος έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να είναι υποψήφιοι δήμαρχος .Πείθει οτι είναι ενας υποψήφιος δήμαρχος , που θα ξέρει από την πρώτη μέρα , τι θα κάνει αν οι δημότες τον τιμήσουν με την ψήφο τους. Γιατί πληθώρα των παραδειγμάτων που κάποιοι εκλέχθηκαν   και από την επόμενη μέρα που ανέλαβαν καθήκοντα  επικαλούνται οτι μαθαίνουν ακόμη  ,παραμένοντας εσαεί υποψήφιοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.