Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η Ανασφάλεια και αγωνία ........των Συμμάχων


 

 

 

Η πολιτική ανασφάλεια με την οποία πορεύονται οι «Σύμμαχοι» του

Δήμου Σερρών επιτείνει την ανησυχία τους. Δεν νοιώθουν βολικά, παρότι κανείς δεν έχει βγει επίσημα να δηλώσει ότι θα  είναι υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Σερρών.

Έχουν αμολήσει στην αγορά αρκετούς αργόσχολους, ατζέντηδες, μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής σκηνής –  για να βρίσκονται σε στέκια της  όπου πραγματοποιούνται  συναντήσεις προσώπων που θεωρούν  ότι μπορεί να συμμετέχουν στην κυοφορία για την  δημιουργία δημοτικών σχηματισμών.

Μπαίνουμε σιγά- σιγά στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, όπου  τα περίεργα και τα αλλόκοτα που συνέβησαν στο Δήμο Σερρών θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά πλήρως αιτιολογημένα.

Στο συμμαχικό καράβι υπάρχει υπόγεια δυσφορία, για την προβληματική και ριψοκίνδυνη διεύρυνση, η οποία αποτελεί νάρκη που προβλέπεται να εκραγεί όταν ανάψει το φυτίλι.

Για την ώρα όλα σκεπάζονται από την εξουσία και τα οφέλη της. Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά και όλοι διαπραγματεύονται.

Η αγκαλιά των «Συμμάχων» είναι μεγάλη και γενναιόδωρη σε αντίδωρα.

Αλλά όλοι δεν μπορούν να λάβουν αντίδωρα, πολλοί θα μείνουν με τις υποσχέσεις.

Αυτή τη φορά οι δημότες είναι υποψιασμένοι ποια συμμαχία εννοούσαν οι «Σύμμαχοι» .

Το είδαν, το έζησαν, το διαπίστωσαν, το εισέπραξαν.

Όσες ετερόκλητες μεταγραφές και αν κάνει η δημοτική αρχή των «Συμμάχων», όσους λαγούς και αν βγάλει από το καπέλο,  οι εκλογές δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αυτή τη φορά δεν θα συμμαχήσουν όλοι μαζί τους στην κάλπη. Οι περισσότεροι τους περιμένουν με βόλια από καουτσούκ.

 

Δ.Ν.

 

 

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.