Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Φουντώνουν¨¨¨....... οι αντιδράσεις για την μεταγραφή της Σταλακτής


 

 

 

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Σερρών .Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Φωτιάδη Σταλακτη Ηλιοπούλου θα είναι μια ακόμη μεταγραφή της Συμμαχιας Σερραίων για τις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2023 .Όμως όπως μου μεταφέρει ο σμπίρος στην Δ.Ε Σκουτάρεως στο στρατόπεδο των Συμμάχων το ενδεχόμενο της μεταγραφής της όχι δεν τους ενθουσιάζει , άλλα έχει αρχίσει και προκαλεί τριγμούς καθώς οι περισσότεροι είναι αρνητικοί. Αφού η μείωση του αριθμού των δημοτικών συμβούλων  κάνει την μάχη εκλογής δύσκολη τόσο για τους ήδη εκλεγμένους δημοτικους συμβούλους της Συμμαχίας , αλλα και βάζει φρένο και σε νεές υποψηφιότητες από το στρατόπεδο της Συμμαχιας . Πλέον σε μια προσπάθεια να  μειωθούν οι αντιδράσεις εξετάζεται το ενδεχόμενο η κ Ηλιοπούλου να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε Σερρών. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποδέχεται η κ Ηλιοπούλου

5 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι που θα πάει ή το τι έχει κάνει ως τώρα; 12 χρόνια, άοσμη, απούσα στα δημοτικά συμβούλια, άφωνη, δημόσιες σχέσεις και βολέματα. Αυτοί είμαστε αυτούς εκλέγουμε και όλα βαίνουν καλά στο Σερραϊστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι , βολέματα, μια χαρά, χωρις έργο , πουθενά δεν ακούστηκε ως αντιπολίτευση τόσα χρόνια. Να μαθουμε να ψηφίζουμε επιτέλους για να μην κλαίμε μετά που θα είναι αργά. Εκλέγουμε τους όμιούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ καλά θα κάνει,να πάει σπίτι της ενωρίτερα.Μηδενικη προσφορά στα έντεκα χρόνια και στο ΔΣ δεν ακούσαμε την φωνή της.Απορω όμως με τους δημοτικούς συμβούλους του Χρυσάφη Τόση άγνοια για τα δρώμενα;;;; η απλά κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιστρέψτε στις δουλειές σας αν έχετε, ίσως εκεί προσφέρετε κάτι αυτοί που τι κάνετε εκεί στα δημ. συμβούλια, κανένας δεν κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος όλη η παράταξη του Στέφανου στην συμμαχία;;; 3 εκλογικές ήττες στον δήμο Σερρών, αυτό και μόνο του τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.