Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Στηρίζουν τον πρόεδρο οι δικηγόροι

 

 
 
Στον απόηχο της κόντρας του κ Καρίπογλου με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη .Το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού Συλλόγου εκφράζει την πλήρη στήριξη του στον πρόεδρο
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ανακοίνωση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών σε σχέση με όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν δημόσια τις προηγούμενες ημέρες :
-Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση στις 23/11/2022 και εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:
«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών και ο Πρόεδρος του έχουν καθήκον και υποχρέωση να εφαρμόζουν τον Κώδικα Δικηγόρων και με τον τρόπο αυτό οφείλουν να παρεμβαίνουν στα δρώμενα του νομού και της πόλης των Σερρών.
Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Πρόεδρος μας, μας βρίσκουν ομόφωνα σύμφωνους και εγκρίνουμε τις δημόσιες παρεμβάσεις του».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.