Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Κέρδισε το στοίχημα ο γραμματέας

 


 

 

 

¨¨Ξεχειλίζει ¨¨ η ικανοποίηση στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία για το αποτέλεσμα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες. ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να υποδεχθεί τον πρόεδρο ξεπέρασε και τις προβλέψεις των πλέον αισιόδοξων. Εν και η επίσκεψη του προέδρου στην αγορά των Σερρών μόνο θετικό αποτύπωμα αφήνει , καθώς παρά τις Κασσανδρες έτυχε θερμής υποδοχής από  ιδιοκτήτες καταστημάτων και θαμώνες καφέ .

Αυτά στην πόλη των Σερρών γιατί στην Νιγρίτα τα αποτελέσματα ήταν ακομη καλύτερα , αφού  πάνω από 200 κτηνοτρόφοι και αγρότες συγκεντρώθηκαν για να συνομιλήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα  .

Όπως  με πληροφορεί ο σμπίρος όταν έγινε ο σχεδιασμός του προγράμματος της επίσκεψης του προέδρου ζητήθηκε από την Κουμουνδούρου πέραν της επίσκεψης στην πόλη. Ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί και ένα δήμο της περιφέρειας .Τόσο  ο βουλευτής Λευτέρης  Αβραμάκης όσο και πρώην υποψήφιος βουλευτής κ Κώστας     Καρπουχτσης δεν φάνηκαν να είναι ¨¨ιδιαίτερα ζεστοί ¨¨ ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί ή τον δήμο Νέας Ζίχνης ή τον δήμο Εμμανουήλ Παππά τόπους καταγωγής των προαναφερόμενων πολιτικών . Τα κάστανα από την φωτιά έβγαλε ο γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Μιχάλης Καρτερος που ανέλαβε το ρίσκο να πάει ο πρόεδρος στην Βισαλτία . Και μόνο το βίντεο της συνομιλίας Τσίπρα - Χύτα .Δείχνουν την επιτυχία του εγχειρήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.