Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΣΟΚ Σερρών : 2+2 ερωτήματα που ¨¨¨Φουντώνουν ¨¨ τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Βαρβάρας Μητλιαγκα


 

 

 

 

Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην Σερραικη πράσινη πολυκατοικία δεν βλέπουν και πολύ θετικά την απόφαση της κ Βαρβάρας Μητλιαγκα να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο . 

Η κ Μητλιάγκα ήταν από τους πρώτους που εδώ και μήνες έσπευσε να καταθέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών . Ενώ όλο αυτό το διάστημα είχε ξεκινήσει ένα άτυπο προεκλογικό αγώνα . Οπότε το πρώτο που θα πρέπει να απαντηθεί από την ίδια και να δοθεί πειστική εξήγηση  είναι γιατί άλλαξε γνώμη .Όταν η ίδια  μέχρι πρότινος με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο απέκλειε την πιθανότητα να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση .

Το δεύτερο είναι με ποιο αφήγημα θα κατέλθει η κ Μητλιαγκα στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των Σερραίων δημοτών. Όταν τόσο ή ίδια όσο και η παράταξη Φωτιάδη  επί τρία και πλέον χρόνια στήριξαν σχεδον το σύνολο των προτάσεων της Συμμαχιας Σερραίων ( επιβραβεύοντας επι της ουσίας τα πεπραγμένα Χρυσάφη )  . Πως μπορούν  να πείσουν  οτι είναι  το αντίπαλο δέος της Συμμαχιας στις κάλπες του 2023 .

Συνεχίζεται 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.