Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο της συνάντησης Χρυσάφη -Πιερρακάκη

 


Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου Σερρών σε έξυπνο Δήμο βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σερρών κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη στο Δημαρχείο με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό κ.Θοδωρή Λιβάνιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Κωνσταντίνου Καραμανλή στις Σέρρες με στόχο την ενημέρωση για το πρόγραμμα Smart Cities.
👉🏻Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Χρυσάφης ενημέρωσε τους κ.κ. Πιερρακάκη και Λιβάνιο για την ολιστική πρόταση του Δήμου Σερρών ύψους 2,3 εκατ. ευρώ που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στο πρόγραμμα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΟΤΑ και περιλαμβάνει δράσεις που καλύπτουν και τους επτά άξονες του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.