Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σερρες : Διαβάστε για να μάθετε τι κάνουν αλλού

 

Στις

Σέρρες βρέθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.  Ανακοίνωσε οτι για τους δήμους της Π.Ε Σερρών υπάρχουν διαθέσιμα  5 εκατ ευρώ από  το πρόγραμμα της έξυπνης πόλης .Είχαμε θέσει το ερώτημα αν Έχουν προτάσεις οι 7 δήμοι για τα 5 εκατ της έξυπνης πόλης ??? 

Αναζητώντας πληροφορίες περί του θέματος στο διαδίκτυο .Βρηκαμε οτι το πρόγραμμα ήταν γνωστό  από τα τέλη του 2019 οτι θα τρέξει . Και επίσης ο υπουργός κ Πιερρακακης στις 16 Ιουνίου , ανακοίνωσε οτι από την 1η Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για υποβολή προτάσεων , σημειώνοντας μάλιστα οτι καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 31η Οκτωμβρίου 2022  ( δεν ξέρουμε αν έχει δοθεί παράταση  ) δηλαδή μένουν 28 ημέρες .Αυτά για να μην πει κάποιος δήμαρχος οτι αιφνιδιάστηκαν και δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο για την υποβολή φακέλου .

Διαβάστε τώρα τι κάνουν αλλού ( την ώρα που εμείς συσκεπτόμαστε ) .

Στον Δήμο Κορδελιου στις 11 Ιουλίου δηλαδή 10 μέρες μόλις μετά την έναρξη υποβολής προτάσεων .Κατέθεσαν τις προτάσεις τους ύψους 3 εκατ ευρώ . Και μάλιστα το δημαρχείο επισκέφθηκε και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οπότε


θα αναμένουμε μέχρι την 31η Οκτωβρίου να δούμε ποιοι εκ των Σερραικων δήλων θα καταθέσουν προτάσεις ( ο δήμος Σερρών έχει ανακοινώσει οτι θα καταθέσει πρόταση 2,3 εκατ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.