Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Ηράκλειας : Ο χρόνος σταμάτησε στο 2019


 

 

 

 

Τρία χρόνια έκλεισε η δημοτική αρχή Κουτσάκη στο δήμο Ηράκλειας .Όση προσπάθεια και να κάναμε δεν βρήκαμε κάτι που να έχει την σφραγίδα της παρούσας δημοτικής αρχής . Ή έστω ένα έργο που να έχει δρομολογηθεί .Η Γεωθερμία και η λίμνη Κερκίνη τα δύο ¨¨βαριά χαρτιά ¨¨ της περιοχής που μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αγνοούνται από την ατζέντα της δημοτικός αρχής. Ένα ανοιχτό κολυμβητήριο που ήταν να γίνει από το 2019 δεν γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται . Έτσι για την ιστορία να θυμίσουμε τα όσα είχε υποσχεθεί ο κ Κουτσάκης στα τέλη του 2018 όταν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του

 Τα  ζητήματα που θα αποτελέσουν προτεραιότητες μου είναι  τα εξής:

Α. Την εξωστρέφεια του Δήμου, την ανάδειξη της θετικής του εικόνας και την αποφυγή της αρνητικής δημοσιότητας.

Β. Την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος της αυξημένης παραβατικότητας που υπάρχει στην περιοχή.

Γ. Την στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας η οποία μπορεί αν σταθεί ανάχωμα για την συγκράτηση νέων ανθρώπων.

Δ. Την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σε  συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και κυρίως με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Σερρών.

Ε. Την προσπάθεια για αισθητική, εμπορική αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης Ηράκλειας η οποία όπως είπε συνδέεται με την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

ΣΤ. Την συντονισμένη προσπάθεια για ενεργοποίηση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων που θα δώσουν υγιή διέξοδο στην κοινωνικοποίηση της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.