Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Σέρρες: Αγιασμός σε μια χρονιά μνήμης για την Αδελφότητα Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»


Σε μια χρονιά μνήμης, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή η Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» πραγματοποίησε, στην εστία της,  εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα πολιτιστική χρονιά 2022-23.

«Είναι μια επετειακή χρονιά για την Αδελφότητα γιατί φέτος συμπληρώνουμε 50 χρόνια από την ίδρυση μας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σωκράτης Κοτζάογλου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πραγματοποίηση στις 29 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο «Αστέρια» μιας μεγάλης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με δρώμενα και χορούς από όλες τις περιοχές της Μικράς Ασίας με τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας.

Τα μαθήματα στα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας, παιδικά και ενηλίκων, έχουν ξεκινήσει, αύριο ξεκινά το τμήμα αρχαρίων ενηλίκων και σε λίγες μέρες η χορωδία.

 https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.