Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Επιμελώς προσπαθούν για την νίκη των Συμμάχων το 2023


 

 

 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την κάλπη του 2023 και  ακόμη στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Σερρών αναζητουν το αντίπαλο δέος των Συμμάχων . Το γιατί ουδεις μέχρι στιγμής έχει μπει μπροστά μην το αναζητάτε στο ότι φοβάται να αντιμετωπίσει την παρούσα δημοτική αρχή. Η κυριότερη αιτία βρίσκεται στην πλευρά της αντιπολίτευσης όπου πρωτεύει  η προσωπική στρατηγική της πολιτικής επιβίωσης και ακολουθεί η αγωνία να βρεθεί ένας δήμαρχος που θα είναι καλύτερος από τον σημερινό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον τρόπο που κινούνται και συμπεριφέρονται  οι διαμένοντες στα έδρανα της αντιπολίτευσης . Η κ Παπαφωτιου στις 23 Σεπτεμβρίου (10 μέρες πριν  )  απεύθυνε πρόσκληση για συμπόρευση και συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της αντιπολίτευσης. Μέχρι στιγμής ουδεις μπήκε στον κόπο να απαντήσει .Και βέβαια ποιος θα απαντήσει , διότι αν πουν ΝΑΙ μπαίνει ένα ζήτημα ποιος θα είναι ο αρχηγός έστω και άτυπος . Και 2ον και βασικότερο  να απαντήσουν ποιοι . Ο κ Φωτιάδης που έχει δηλώσει ότι ο δήμος Σερρών έχει τελειώσει πλέον για αυτόν ή οι σύμβουλοι της παράταξης του που οι μισοί προβάρουν κοστούμι για την Συμμαχία Σερραίων ή οι υπόλοιποι μισοί που δεν θα ξαναείναι υποψήφιοι .Να πουν ΝΑΙ οι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ?? ο Ηλίας Γκότσης αναζητά δυνατό υποψήφιο για να καταφέρει να επανεκλέγει , ο κ Χράπας έχει περάσει στην πλευρά της Συμμαχίας  , οι υπόλοιποι ( Δούκας , Γαλάνης , Παπαβασιλείου ) δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν

Να πει ΝΑΙ η κ Χαραλαμπίδου ??? Η οποία βρίσκεται πλέον εκτός Σερρών και πιθανόν δεν θα είναι υποψήφια άσε που είναι και η κόντρα με την κ Παπαφωτίου . 

Να πει ΝΑΙ ο κ Γεωργουλας που εδω και πέντε μήνες είπε οτι δεν θα ξανασχοληθει ??

Να πει ΝΑΙ ο κ Φαρμάκης ??? το ΚΚΕ δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική

Ετσι λοιπόν θα πορευτούν μέχρι τις εκλογές  . Ο καθένας μόνος του αναζητώντας την λύση που βολεύει τον ίδιο πολιτικά .

Όλο αυτό το κλίμα όμως λειτουργεί αποτρεπτικά για κάποιους που θέλουν να ασχοληθουν , διότι δεν φοβούνται   την  παράταξη των Συμμάχων .Αλλά όλη αυτή την καμαρίλα και το παραγοντιλίκι που έχει αναπτυχθεί στην απέναντι πλευρά  και το οποίο θα πρέπει να πολεμήσουν αφού κάποιοι αρνούνται να παραμερίσουν .Και επειδή δεν βλέπουμε να  αλλάζει κάτι όλα συνωμοτούν για νέα νίκη των Συμμάχων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.