Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δήμος Ηράκλειας : Προκήρυξη 20ου αγώνα δρόμου Σκοτούσσας (Ορθή επανάληψη)


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης , σε συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας διοργανώνει, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης Σκοτούσσας, τον 20ο  αγώνα δρόμου Σκοτούσσας σε δημόσια οδό με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:       

 ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

α). ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ 09:45

β). ΑΦΕΤΗΡΙΑ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙΟΥ

γ).ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ      

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

ΑΠΟΣΤΑΣΗ     20.000 μ              

 Οι αθλητές διασχίζουν τις κοινότητες Παλαιοκάστρου-Γεφυρουδίου-Αμμουδιάς-Ν. Τυρολόης .Η διαδρομή καλύπτεται από άσφαλτο και χώμα ( 3.000 μ μεταξύ Αμμουδιάς προς Ν. Τυρολόη)

Αποστάσεις μεταξύ κοινοτήτων:

Μελενικίτσι-Παλαιόκαστρο 3.600 μ.

Παλαιόκαστρο-Γεφυρούδι  5.000 μ.

Γεφυρούδι-Αμμουδιά          4.000 μ.

Αμμουδιά- Ν. Τυρολόη       5.200 μ

Ν. Τυρολόη-Σκοτούσσα        2.200 μ.

Υψόμετρα κάθε κοινότητας:   Μελενικίτσι 112 μ.-    Παλαιόκαστρο 60 μ Γεφυρούδι 32 μ.-Αμμουδιά 30 μ.-Ν. Τυρολόη 32 μ.- Σκοτούσσα 32 μ.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν οι αθλητές - τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητέςτριες γεννηθέντες το έτος 2004 και μεγαλύτεροι.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 5.000 μ

Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 5.000 μ για μαθητές Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων, και ενήλικων, με αφετηρία την πλατεία της Σκοτούσσας , διαδρομή έως τη Νέα Τυρολόη και επιστροφή στον ίδιο χώρο.

Ωρα εκκίνησης 10:00 π.μ. Διαδρομή επίπεδη και καλύπτεται από άσφαλτο

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών – τριών των 20.000 μ. θα γίνονται στην πλατεία Μελενικιτσίου και ώρες 08:30 έως 09:30 π.μ

Οι εγγραφές των 5.000 μ. θα γίνονται στην πλατεία Σκοτούσσας και ώρες 08:30 ‘εως 09.45 π.μ

 

5. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του βούληση και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τη συμμετοχή τους λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ή άλλου είδους επίπτωσης που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση. Οι δρομείς μετέχουν με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο πριν τους αγώνες. Οι ανήλικοι αθλητές αγωνίζονται με την ευθύνη των γονέων τους

   Οι αθλητές συλλόγων - μελών ΣΕΓΑΣ θα αγωνισθούν προσκομίζοντας το αθλητικό τους δελτίο και την κάρτα υγείας θεωρημένη όπως ο νόμος ορίζει και σύμφωνα με την 24/12/18 κοινή υπουργική απόφαση υπουργού υγείας και υφυπουργού αθλητισμού.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (πιστοποίηση υγείας) συμπληρωμένο. Υπεύθυνες δηλώσεις θα υπάρχουν στην γραμματεία των αγώνων.

6. ΕΠΑΘΛΑ:

Στον πρώτο νικητή – τρια των 20.000 μ και στους νικητές των 5.000 μ (Δημοτικών –Γυμνασίων –ελεύθερα αθλουμένων ξεχωριστά) θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο & δίπλωμα.

Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα

Σε όσους τερματίσουν    αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.      

7. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση

8. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Στην διαδρομή θα υπάρχουν ενδείξεις χιλιομετρικής απόστασης.

9.  ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση θα γίνει με χρονόμετρο χειρός.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει από τον ΕΟΔΥ/ΓΓΑ, την ημέρα του αγώνα.

11 ΓΕΝΙΚΑ.

Α) Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν σε κάθε τοπική κοινότητα .                

Β) Στην αφετηρία θα υπάρχει αυτοκίνητο για την τοποθέτηση του ιματισμου των αθλητών, το οποίο και θα τα μεταφέρει στο χώρο τερματισμού

Γ) Στο τέλος του αγώνα θα υπάρχει δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες

Δ) Τεχνικός υπεύθυνος ορίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Μωυσιάδης Αναστάσιος

 

 Κατεβάστε την προκήρυξη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.