Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Σέρρες : ¨¨Βολές ¨¨ Περιστέρη κατά υπουργειου για τον λόφο Καστα


Για τις ζημιές που προκλήθηκαν στον τύμβο Κάστα λόγο της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή πριν λίγους μήνες μίλησε η Τομεάρχης Πολιτισμού κ. Κατερίνα Περιστέρη

Το δυσάρεστο είναι ότι πέρα από το υδραυλικό σύστημα που δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και βλάστηση για να κρατήσει τα νερά των βροχών

Το θετικό σύμφωνα με την κ. Περιστέρη είναι ότι το υπουργείο αφού ενημερώθηκε έστειλε άμεσα συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών βέβαια σημείωσε πως εάν είχαν προβλέψει την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα δεν θα είχαμε τέτοιες ζημιές

Η κ. Περιστέρη τόνισε ότι είναι λυπηρό που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και σημείωσε ότι έχει περάσει η μελέτη για την αντικατάσταση του στεγάστρου

Η περιφέρεια ασκεί μεγάλη πίεση στο υπουργείο πολιτισμού

Δεν είναι η συμπεριφορά που περίμεναν από το υπουργείο τόνισε η κ. Περιστέρη

Τέλος τονίζεται ότι η ανακάλυψη του Τύμβου κάστα είναι η σημαντικότερη την τελευταία δέκα αιτία

https://epiloges.tv/

 

2 σχόλια:

  1. Ο ρεπόρτερ σαΐνης του epiloges.tv είναι χρήστης των νέων τεχνολογιών, κάνει χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης για την απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων, που λαμβάνει και να τα αποτελέσματα:
    * λόφο Καστα / Τύμβου κάστα, οι Ινδοί έχουν πολύ καλές επιδώσεις στις νέες τεχνολογίες, οπότε κάποιος από κάποια κάστα έβαλε το χεράκι του στην εφαρμογή απομαγνητοφώνησης.
    * λόγο της καταιγίδας, ο λόγος της καταιγίδας δεν ήταν τόσο επιδραστικός, όσο το έργο της. Ρωτήστε κατοίκους της περιοχής.
    * έπληξε την περιοχή πριν λίγους μήνες, κοντά έπεσε το λογισμικό. Από την νύχτα Παρ.24 Ιουν. προς Σαβ.25 Ιουν. έχουμε έναν μήνα και τρεις ημέρες, οπότε δεν είναι πολλοί μήνες.
    * πέρα από το υδραυλικό σύστημα που δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και βλάστηση, το υδραυλικό σύστημα, το οποίο μαζεύει τα νερά της αυλής (εν με εννοείς) υπάρχει και είναι η αποψιλωμένη γη πέριξ του μνημείου. Η γη αυτή που είναι φερτή από τους αρχαίους, για την κάλυψη της κατασκευής τους, αποψιλώθηκε και από πάνω της τοποθετήθηκε στέγαστρο. Δεν προβλέφθηκε ο ασιατικός τυφώνας, που έπληξε την περιοχή.
    * έστειλε άμεσα συνεργεία, έκανε σφάλμα το υπουργείο και δέχεται βολές, αφού δεν τα έστειλε αμέσως.
    * την τελευταία δέκα αιτία, θερμά συγχαρητήρια στον ρεπόρτερ για την υπομονή του, "Να φωτίσω τις (δέκα) αιτίες που μ’ αφήνουνε μισό.".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΥΡΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.