Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΚΕΔΗΣ : Εκδρομη των Κ.Δ.ΑΠ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος η ημερήσια
εκδρομή, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) για τους ωφελούμενους των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησής (Κ.Δ.ΑΠ.) της. Τα παιδιά και οι γονείς που τα συνόδευσαν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο σκόρπισε πολύ γέλιο, ενθουσιασμό, θετική διάθεση και ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη!!
Οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι, που βρέθηκαν στο βιωματικό -
περιβαλλοντικό πάρκο "ΑΓΝΑΝΤΙ", στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης, έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες της ιππασίας, σκοποβολής, τοξοβολίας και κωπηλασίας. Γεγονός που
συνδύασε την εκπαίδευση με τη διασκέδαση και αποτέλεσε μια ωφέλιμη εμπειρία για την κοινωνικοποίηση και την άθληση των παιδιών.
Όπως πέρσι έτσι και φέτος στην εκδρομή συμμετείχε και η Πρόεδρος της
Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, η οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η ημερήσια εκδρομή των Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τείνει να γίνει θεσμός μιας και για δεύτερη χρονιά, διοργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε αυτή τη μικρή απόδραση , ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά των δομών μας να γνωρίσουν από κοντά ένα νέο προορισμό ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Εκπαιδευτές, παιδιά αλλά και γονείς περάσαμε μια ημέρα ξεγνοιασιάς,
λαμβάνοντας μέρος σε ενδιαφέρουσες δράσεις, από τις οποίες και τα παιδιά αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.»
Οι δράσεις που διοργανώνουν τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, πρόκειται να συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις των Δομών μας.

Από το Γραφείο Τύπου
της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.