Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Δήμος Σιντικής : Απολογισμός της σχολικής χρονιάς στην συνάντηση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων με το Δήμαρχο


Σε απολογισμό της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε και προγραμματισμό της επόμενης και ειδικότερα στη μέριμνα που πρέπει να δοθεί κατά τη θερινή περίοδο που έρχεται προχώρησαν ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης και οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σιντικής, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής.

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που είχαν και αυτή τη χρονιά και αναφέρθηκε στις ενέργειες στις οποίες προέβησαν Δήμος και Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ικανοποίηση των αιτημάτων των διευθύνσεων των σχολείων.

Παράλληλα, αναφορά έγινε και στις ανάγκες που υπάρχουν για τη νέα σχολική χρονιά, ώστε να υπάρξει μία καταγραφή και ιεράρχησή τους, προκειμένου να δρομολογηθούν οι λύσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.