Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Σέρρες : Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

 


Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες’93) δεν παύει να εκπλήσσει με τις επιδόσεις της σε κάθε αγώνα που συμμετέχει. Η 17χρονη αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη προερχόμενη από έναν τραυματισμό που την άφησε σχεδόν 5 μήνες μακριά από τον στίβο, επέστρεψε τον περασμένο Μάρτιο στους αγωνιστικούς χώρους και η βελτίωση που παρουσιάζει είναι… αλματώδης!


Την  Κυριακή 26/6 δεύτερη ημέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών/Γυναικών συμμετέχοντας στην κατηγορία Κ23, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,15μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ (4,13μ το προηγούμενο από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 πριν δυο εβδομάδες) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ23 και το ασημένιο στην κατηγορία Γυναικών, πίσω από την Πόλακ που είχε επίδοση 4,25μ.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια όλα τα άλματα! Ξεκίνησε από τα 3,65μ μετά 3,80μ , 3,95μ και 4,05μ και τελικά τα 4,15μ. Στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,25μ.


Να σημειωθεί πως ο καιρός δεν ήταν κατάλληλος για επι κοντώ, αφού φυσούσε δυνατά στο Καυτατζόγλειο και ήταν η βασική αιτία που η μεν Πόλακ έμεινε στο 4,25μ, η δε Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε εκτός βάθρου αφού ξεκίνησε τον αγώνα στα 4,35μ όπου είχε τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες!


Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια του ΓΣ Σέρρες’93 οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Στίβου Κ18 που θα διεξαχθούν στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου 2022.

 https://www.anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.