Σελίδες

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Π.Ε Σερρών : Η κακοκαιρία χτύπησε και πάλι τον δήμο Αμφίπολης

 


 

 

 

Έντονα τα καιρικά φαινόμενα το βράδυ του Σαββάτου στον δήμο Αμφίπολης . Ισχυροί άνεμοι , χαλάζι και έντονη βροχόπτωση έπληξαν ακόμη μια φορά την περιοχή. Υπήρξαν πτώσεις δέντρων , ενώ σημειώθηκαν πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση .Για πολλές ώρες όλα τα χωριά έμειναν χωρίς ρεύμα και κάποια παραμένουν ακόμη . Παλαιοκώμη , Μικρο Σούλι και Νέα Φυλή είναι τα χωριά όπου υπήρξαν μεγάλες καταστροφές .Πυροσβεστική , συνεργεία της ΔΕΗ και του δήμου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απομακρύνουν πεσμένα δέντρα και να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης .Σήμερα θα υπάρξει και η πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που υπάρχουν στις γεωργικές καλλιέργειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 26/6/2022 ΩΡΑ 8:00 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Μ. ΣΟΥΛΙ-Ν. ΦΥΛΗ-ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ.
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΔΔΥΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΔΕΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.
ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.