Σελίδες

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Ραγκούσης από Σέρρες : Ο Μητσοτάκης θα στήσει κάλπες για να αποφυγει τα χειρότερα


Την απόλυτη βεβαιότητα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο Φθινόπωρο και ο Ελληνικός λαός Θα αναδείξει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό μετέφερε στη συνέντευξη  τύπου που παραχώρησε( Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουνίου) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής στη Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης ,  ο συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ  Μιχάλης Καρτερός όσο και ο βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης.

«Έχει ξεκινήσει η  προεκλογική περίοδος για μας»

«Είμαστε σε φάση ένταξης και ενεργοποίησης των 110 νέων  μελών που γράφτηκαν στο κόμμα μας στις 15 Μαίου στη διαδικασία ανάδειξης του προέδρου μας Α. Τσίπρα και σε πλήρη οργάνωση των δυνάμεων μας μετά το συνέδριο  και με ορίζοντα την  επικείμενη πραγματοποίηση των προώρων εθνικών εκλογών που θα αναγκαστεί  να  προκηρύξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε  Γιάννης Ραγκούσης και συμπλήρωσε ότι  για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει ξεκινήσει την προεκλογική δραστηριότητα ανεξαρτήτως του πόσο μακρά θα είναι η προεκλογική περίοδος.

«Η απόφαση για εκλογές έχει ληφθεί προκειμένου ο Κ. Μητσοτάκης να αποδράσει με πρόωρες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του το Φθινόπωρο.» είπε με βεβαιότητα ο Γ. Ραγκούσης.

«Τα αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι διαφορετικά»

Μεταφέροντας τις εμπειρίες του από την περιοδεία του στο Νομό ανέφερε ότι :

«Οι  Ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας  με αρνητική διάθεση τοποθετούνται για την κυβέρνηση και αντίθετα με  θετική διάθεση και προσμονή- να μη πω λαχτάρα αναφέρονται στο ενδεχόμενο να σχηματιστεί μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα.»

Καταθέτοντας την προσωπική του άποψη  αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι η σημερινή εικόνα τους δεν θα έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

«Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών θα είναι ριζικά διαφορετικά.»

Υποστήριξε ότι στηρίζει την άποψη του στα ποσοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

«Εχει ραγίσει το γυαλί με τον κόσμο»

«Ποτέ καμία κυβέρνηση με παροχές 50 δις ευρώ  στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης της και μάλιστα μεταμνημονιακή δεν θα  παρουσίαζε  πτώση της δημοφιλίας της στις δημοσκοπήσεις, αντίθετα θα έπρεπε να παρουσιάζει και άνοδο.

Είναι όμως  μία κυβέρνηση που τα ποσοστά της πέφτουν και αυτός είναι ο βαθύτερος λόγος που υποχρεώνεται να καταφύγει σε εκλογές.

«Ξέρει ο κ. Μητσοτάκης  ότι έχει ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις του με κόσμο, τον ελληνικό και νομίζει ότι θα προλάβει τα χειρότερα»» τόνισε.

Υποστήριξε επιπρόσθετα ότι ένα μεγάλο ποσοστό αποφασίζει τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου τι θα ψηφίσει.

Γνωστοποίησε ότι σε ένα μήνα από τώρα θα ανακοινωθούν κατά 80%  όλα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ  στη χώρα, είτε πάμε σε εκλογές το Φθινόπωρο, είτε όχι.

«Δεν θα κάνουμε θαύματα αλλά θα διαμορφώσουμε μια διαφορετική πραγματικότητα για τη ζωή των πολλών της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξυπηρετούνται τα καρτέλ και τα ολιγαρχικά συμφέροντα »  υπογράμμισε  ο Γ. Ραγκούσης.

Τέλος στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο συντονιστής της Νομαρχιακής Μιχάλης Καρτερός όσο και ο βουλευτής Σερρών  Λευτέρης Αβραμάκης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι στο Νομό  Σερρών ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα εκλέξει δυο βουλευτές.

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.