Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Επιμελητήριο Σερρών : Α αντιπρόεδρος ο Θωμάς Τενεκετζής- Οικονομική Επόπτρια η Ελένη Τσιαπάρα


 
 
 
 
 
Ανασυγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου- Α’ Αντιπρόεδρος ο Θωμάς Τενεκετζής, Οικονομική Επόπτρια η Ελένη Τσιαπάρα
Ο μέχρις πρότινος Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Τενεκετζής εξελέγη νέος Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κατά τη διαδικασία ανασυγκρότησης της Διοικητικής Επιτροπής μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννάκη.
Ο Θωμάς Τενεκετζής εκλέχτηκε ομόφωνα από τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ενώ τη θέση της Οικονομικής Επόπτριας αναλαμβάνει η Ελένη Τσιαπάρα , η οποία μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γιαννάκη εκλέχθηκε μέλος της Διοικητικής Επιτροπής από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχήθηκε στα δύο μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα , εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις νέες ευθύνες που αναλαμβάνουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.