Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικής : ¨¨Κούνησε μαντήλι ¨¨ .....στην Όλγα ο Χαράλαμπος Μουμτζίδης


 

 

 

Την αποχώρηση του από την παράταξη Νέοι Ορίζοντες της Όλγας Φυταγκουρίδου .Ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Σιντικής  Χαράλαμπος Μουμτζίδης

Διαβάστε τι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ Μουμτζίδης

 

 

 Πάντα επιβεβαιώνεται ...όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και οπου υπάρχει ένας μύθος πρέπει να συνταχθείς μαζί του για να του δώσεις αληθινό πρόσχημα. [ ποτέ δεν ραντίζεις με αεροζόλ ένα σπίτι αν δεν υπάρχει έστω μια μίγα )

 Το χθεσινό βράδυ ήταν ιδιαίτερο για μένα βρέθηκα με την δασκάλα με τα ''χρυσά μυαλά'' και σε έναν διάλογο δύο ωρών που ειχε αληθινές και ψεύτικες αφηγήσεις συμφωνήσαμε με δικη μου παρότρυνση ότι δεν με οφείλει τίποτα ούτε της οφείλω τίποτα. 

Οταν αποχώρησα ένιωσα μια ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία ότι της οφείλω πάρα πολλά ,γιατί κατάφερε να επιβεβαιώσει όλα όσα γράφτηκαν εδώ και χιλιάδες χρόνια από φιλοσόφους της αρχαίας Ελλάδας , Κινέζους, Ινδούς και Αιγύπτιους για το ανθρώπινο είδος. 

 Απο σημερα είμαι υποχρεωμένος να διαχωρίσω την θέση μου από το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο με τούς νέους ορίζοντες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.