Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Προνομιακη αντιμετώπιση ???

 


 

 

Προσφάτως οι πρώην αυτοδιοικητικοι της ΠΕ Σερρών προχώρησαν στην ίδρυση σωματείου . Σήμερα σύμφωνα με την ανάρτηση του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη συναντήθηκαν μαζί του και ο δήμος Σερρών τους παραχωρεί  γραφείο στο πρώην κτήριο της ΤΕΔΚ προκειμένου να στεγαστούν .Να πούμε οτι ο δήμαρχος υλοποιεί ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου . Αφού πούμε οτι καλώς ο δήμος συνδράμει τα σωματεία .

Θα θυμίσουμε οτι το εν λόγω κτήριο παραχωρήθηκε στον δήμο από την ΠΕΔ και μάλιστα τότε  υπήρχε πρόταση  το κτήριο επειδή έχει ιστορική σημασία να εξελιχθεί σε μουσείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου θα διατηρηθούν όλα τα αρχεία του. Ομως η πρόταση δεν περπάτησε γιατι κρίθηκε ότι έπρεπε  να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών του δήμου .

Να υποθέσουμε οτι ο δήμος πλέον δεν χρειάζεται τον χώρο  και όπως επίσης 

Δεν ξέρουμε αν της ίδιας αντιμετώπισης θα τύχουν τα αιτήματα πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων να τους παραχωρήσει ο δήμος χώρους προκειμένου να στεγαστούν

Η ανάρτηση του δημάρχου

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης Διατελεσάντων Αυτοδιοικητικών της ΠΕ Σερρών Ισαάκ Ρίζο και τον Γενικό Γραμματέα Στέλιο Σαουλίδη.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της παραχώρησης του μεγάλου γραφείου, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της πρώην ΤΕΔΚ Ν.Σερρών, ώστε να αποτελέσει την έδρα του Συλλόγου των Αυτοδιοικητικών.
Τους διαβεβαίωσα ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου, τα μέλη του οποίου έχουν μία συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία η οποία είναι πολύτιμη για τις δράσεις του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.