Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο Πρωτάθλημα μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου


Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο Πρωτάθλημα μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου
Μια μοναδική ευκαιρία διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων του τόπου μας θα αποτελέσει το 13ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου, που θα διεξαχθεί στις Σέρρες στις 19-24 Ιουλίου, υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.
Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, οπότε η φετινή διεξαγωγή του στις Σέρρες θα είναι μια μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της τοπικής αγοράς και διαφήμισης των ποιοτικών μας προϊόντων.
Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών καλούν τις Σερραϊκές επιχειρήσεις, που το επιθυμούν, να διαθέσουν ενδεικτικά κάποια προϊόντα τους καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό , τα οποία θα δοθούν ως δώρο στους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα.
Όσοι επιθυμούν να διαφημιστούν μέσα από μια διοργάνωση υψηλού κύρους και μεγάλης συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο ως την 1η Ιουλίου (eves@eves.gr), αναφέροντας συγκεκριμένα τι προϊόντα μπορούν να διαθέσουν και σε πόση ποσότητα.
Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί εκ τω προτέρων τις επιχειρήσεις-μέλη του!
Περισσότερες Πληροφορίες: 23210 99744

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.