Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Προσοχή όταν τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά


 

 

 

 

Οι συνεδριάσεις όλων σχεδόν των  συλλογικών οργάνων εδώ και κάποια χρόνια μαγνητοφωνούνται για την ευκολία των υπαλλήλων που έχουν την ευθύνη τήρησης των πρακτικών της συνεδρίασης. Και κατόπιν απομαγνητοφωνούνται καταγράφονται και υπογράφονται από τα μέλη του οργάνου. Ο σμπίρος με πληροφορεί οτι προσφάτως σε συνεδρίαση οργάνου μέλος πήρε τον λόγο και είπε πολλά για κάποια εκ των οποίων μετά το περας της συνεδρίασης μετάνοιωσε. .Την επομένη λοιπόν προσήλθε στην γραμματεία του οργάνου και αρχικά ευγενικά και κατόπιν απειλητικά ζήτησε από τον υπάλληλο που έχει την ευθύνη τήρησης των πρακτικών να απαλείψει   μέρος των όσων είπε κάτι που δεν έγινε δεκτό .Για καλή του τύχη τα όσα είπε δεν περιήλθαν σε γνώση αυτών για τους οποίους άφησε αιχμές .

Όμως σίγουρα πήρε το μάθημά του ότι την επόμενη φορά θα είναι πολύ προσεκτικός όταν μιλάει  

  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.