Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικής : Ο δήμαρχος καλεί την αντιπολίτευση να σοβαρευτεί


 Στον απόηχο της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου .Για έλλειψη σοβαρότητας κατηγορεί τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης . Σύμφωνα με τον δήμαρχο η αντιπολίτευση προσπάθησε να μπλοκάρει την απόφαση για την
προμήθεια των απαραίτητων υλικών για την επιδιόρθωση των αντλιοστασίων, αδιαφορώντας για τους αγρότες που κινδυνεύουν να χάσουν τις καλλιέργειες τους.
 
 Η ανάρτηση του δημάρχου
 
Η Αντιπολίτευση επιχείρησε να «μπλοκάρει» την προμήθεια των απαραίτητων υλικών για την επιδιόρθωση των αντλιοστασίων, αδιαφορώντας για τους αγρότες που κινδυνεύουν να χάσουν τις καλλιέργειες τους.
Ευτυχώς, η πρόταση της Δημοτικής Αρχής υπερψηφίστηκε από τη Συμπολίτευση, ενώ λευκό ψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση, και τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η άρδευση των χωραφιών.
Κυρίες και κύριοι της Αντιπολίτευσης σοβαρευτείτε!
Δεν είναι δυνατόν να "θυσιάζετε" τα συμφέροντα των δημοτών, στον "βωμό" της στείρας αντιπολίτευσης!
Ήρθε η ώρα της αλήθειας και οι Αγρότες – Κτηνοτρόφοι βιοπαλαιστές οφείλουν να έχουν γνώση για το τι ψηφίζεται στα Δημοτικά Συμβούλια και ποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την καθημερινότητα με τη στείρα πολιτική τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.