Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Δήμος Σερρών : Αντιδήμαρχε έχεις γράμμα

 

 
 
 
Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης των Σερρών . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βαίας Βαίδου για το ΔΙΚΤΥΟ . Τα διπλό και τριπλό παρκαρίσματα είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ το αποκορύφωμα του ρεπορτάζ ήταν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στον πεζόδρομο στην είσοδο του κτηρίου της νομαρχίας . Το ότι φταίνε οι συμπολίτες μας φταίνε ( καθώς πολλοί αφήνουν τα ΙΧ όπου τους βολεύει και αδιαφορούν για τα προβλήματα που δημιουργούν ).

Όμως και οι έλεγχοι από την δημοτική αστυνομία είναι από ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι .Βεβαίως η υποστελέχωση της υπηρεσίας δεν της  επιτρέπει να λειτουργήσει όπως πρέπει .Όμως επειδή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Δινάκης στις δημόσιες τοποθετήσεις πάντα υποστηρίζει οτι υπάρχουν έλεγχοι και παρουσία της δημοτικής αστυνομίας. Καλό θα είναι να απαντήσει πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 7ο λεπτο

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.