Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι σφιγγες .......¨¨¨έβαλαν μπρατσακια για να μην πνιγουν ¨¨¨¨


  

 

 

Στο νοτιανατολικό άκρο του νομού Σερρών κινήθηκε τις τελευταίες ημέρες ο σμπίρος μου και έμαθε για την έντονη δυσαρέσκεια που έχει ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής για τα νερά που μπήκαν στο Λόφο Καστά και τη συνεπακόλουθη αναστάτωση που προξενήθηκε στο χώρο του μνημείου.
Εξαιτίας των πρόσφατων κακών καιρικών συνθηκών και της νεροποντής, που σημειώθηκε στην εν λόγω περιοχή υπήρξαν ζημίες στα έργα αναστήλωσης- υποστύλωσης που γίνονται στον εκεί αρχαιολογικό χώρο με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός του Δημάρχου να είναι τέτοιος, που να χρεώνει τα λάθη, τη χρονοτριβή και τις αστοχίες στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο γιατρός Δήμαρχος μιλώντας σε παρέα σε καφετέρια της πλατείας του Ροδολίβους «3.000 χρόνια μετά και ο Ερμής έβαλε μπρατσάκια» . …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.