Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής :Μαραθώνιος 126 χλμ. προς τιμήν των ηρώων του Ρούπελ!


Με ανεξάντλητες αντοχές και πίστη ότι θα καταφθάσει εγκαίρως στον πολυπόθητο προορισμό του, ξεκίνησε τον Μαραθώνιο 126 χλμ. ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γεώργιος Ζαχαριάδης. Έχοντας ως αφετηρία το Σκρα στον Νομό Κιλκίς, εκκίνησε την μαραθώνια διαδρομή του, με στόχο να καταφθάσει το απόγευμα του Σαββάτου 14/05 στα Οχυρά του Ρούπελ και να προσκυνήσει το μνημείο των ηρώων πεσόντων.

  

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σιντικής Ιωάννης Τορουνίδης, τον υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο μνημείο του Σκρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών θα τον συνοδεύει και θα του προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης, νερά και τρόφιμα, ώστε να συμβάλει στην επίτευξη του ιερού σκοπού, που έθεσε ο αθλητής.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής και στο ξεκίνημα του Μαραθωνίου, τον ακολούθησε ο Δερβεντλής Αναστάσιος – συνάδελφος αστυνομικός – δίνοντας τον περαιτέρω ώθηση για το επίδοξο και συνάμα δύσκολο έργο του τερματισμού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.