Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΠΕ Σερρών : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες πάλης στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων U20


Αγώνες ελληνορωμαϊκής – ελευθέρας και γυναικείας πάλης στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων U20, πραγματοποιήθηκαν στις 15 με 17 Απριλίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας Σερρών. Συνδιοργανωτές των αγώνων η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και Δήμος Σερρών.
Οι προαναφερθέντες αγώνες αποτελούν συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο εν λόγω άθλημα Παίδων- Κορασίδων U17 που διεξήχθησαν 3-4 Απριλίου 2022, στα Κάτω Πορόια σε συνεργασία με τον Δήμο Σιντικής.
Πλήθος αθλητών-τριών που αποτελούν τους αυριανούς πρωταθλητές της Ελλάδος αλλά και του κόσμου, κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος παραβρέθηκε στους αγώνες και παρέλαβε τιμής ένεκεν αναμνηστική πλακέτα για την υποστήριξή του στο άθλημα της πάλης. Παράλληλα, βραβεύθηκε για την προσφορά του προς το άθλημα, ο εργαζόμενος της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Γεώργιος Τσιφούτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.